25 de modele superbe de case din lemn

      Casa din lemn atrage in ultima vreme din ce in ce mai multi simpatizanti. Cei care opteaza pentru o astfel de casa cunosc avantajele ei cum ar fi durata de viata destul de mare, costurile mult mai mici decat ale unei case din clasice dar si timpul de constructie mult mai redus.

      Constructiile din lemn sunt singurele care reusesc sa depaseasca performantele energetice ale caselor din caramida, in plus cei care le aleg stiu ca acestea arata mult mai bine decat o casa din zidarie si nici nu necesita finisaje sau alte decoratiuni care uneori pot fi chiar costisitoare.

      Oamenii cauta constructii de case din lemn din ce in ce mai mult datorita faptului ca au un cost al intretinerii mai mic, iar atmosfera pe care o ofera o casa este una unica.

      Casele din lemn se gasesc mai mult in zonele de munte unde privelistea ajuta la crearea unui mediu de poveste dar se incadreaza cu usurinta si in zonele de ses. In zonele urbane au inceput sa apara din ce in ce mai multe astfel de case semn ca constructiile din lemn sunt foarte apreciate atat de romani cat si de cei de peste hotare.

      Noi ne-am gandit sa va prezentam cateva constructii din lemn, case cu un design superb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *