36 de idei de amenajare a unei bai mici

Un design bun pentru o baie mica ar trebui sa transforme spatiul mic intr-unul util si placut. Baile invechite, inghesuite sau inconfortabile pot incomoda activitatile zilnice de igiena personala care duc la o stare de bine.

Daca te afli in situatia in care baia ti se pare neincapatoare si neatractiva atunci ar trebui sa iei in calcul o renovare, o reimprospatare a spatiului mic pe care o baie de apartament ti-l ofera.

Solutia anului 2018: Transforma-ti baia intr-un sanctuar al frumusetii.

         Odata ce vei lua decizia de a-ti renova baia si vei cauta idei de amenajari pentru bai mici vei putea crede ca designerii pun accent pe baile mari iar pe cele mici le cam neglijeaza. Nu fii dezamagit! Daca baia ta este suficient de incapatoare pentru a gazdui cel putin o persoana, cu siguranta nu esti singurul care se confrunta cu aceasta mica problema, si spun mica deoarece cu ajutorul catorva idei iti vei putea amenaja baia ta micuta intr-una care sa para mai incapatoare, foarte utila si in plus mult mai relaxanta.

          Noi am cautat idei de amenajare a unei bai mici si le-am selectat pe cele mai bune pentru a ti le prezenta. Cu putin ajutor din partea acestor idei de amenajare a baii mici, chiar si o toaleta poate deveni sanctuarul tau.

1. Amenajare baie mica in tonuri de gri si alb

Acesta este un design frumos, modern cu atingeri de eleganta. Este simplu, cu o schema de culori gri inchis si linii curate. Baia pare mult mai incapatoare mai ales cu toate optiunile de depozitare proiectate inovativ in camera.

2. Stilul minimalist european imbinat cu luxul in stil hotelier

Intra in luxul unui hotel de 4 stele cu acest design pentru o baie mica. Pardoseala din marmura ii confera o consistenta camerei intr-o maniera izbitoare .Solutia de depozitare a prosoapelor iti va reamiti de ultimul tau sejur intr-un hotel de lux.

3. Stilul retro

Aceasta solutie este perfecta pentru orice persoana care iubeste farmecul retro. Cada cu picior ofera un aer retro si o atmosfera perfecta pentru o relaxare dupa o zi de munca. Tevile expuse ale chiuvetei completează aspectul de moda veche. Acest design nu are vedere spre gradina, dar cu o multime de culori deschise si elemente din natura, te poate duce cu gandul in gradina ta secreta.

4. Amenajare baie in stil industrial

Baia amenajata in stilul industrial ofera un aer de city-break. Te vei simti ca si cum ai vizita locuri noi. Acest model va fi mereu in tendinte.

5. Stilul litoral

Cu acest model de design pentru baie vei avea mereu senzatia ca esti intr-un sejur la mare. Stilul litoral ofera un aer proaspat, o atmosfera de vacanta si un loc special de a petrece fiecare baie.

Aceste stiluri de amenajare a baii sunt potrivite pentru baile de orice dimensiune. Ele ofera un aer relaxant si in acelasi timp o stare de bine si un loc unde iti face placere sa iti petreci timp.

Mai jos iti prezentam si alte idei de amenajare a unor bai de dimensiuni reduse. Daca ti-a placut acest articol distribuie-l sa-l vada si prietenii tai 🙂

amenajare baie mica 17
amenajare baie mica 6
amenajare baie mica 8
amenajare baie mica 4
amenajare baie mica 5
amenajare baie mica 3
amenajare baie mica 2
amenajare baie mica 28
amenajare baie mica 25
amenajare baie mica 26
amenajare baie mica 27
amenajare baie mica 24
amenajare baie mica 20
amenajare baie mica 23
amenajare baie mica 21
amenajare baie mica 19
amenajare baie mica 14
amenajare baie mica15
amenajare baie mica
amenajare baie mica 33
amenajare baie mica 36
amenajare baie mica 35
amenajare baie mica 34
amenajare baie mica 32
amenajare baie mica 31
amenajare baie mica 30
amenajare baie mica 29

sursa: pinterest si homebnc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *