9 obiecte care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa

Stim cu totii ca atunci cand mergem in vizita la parinti acestia sunt mereu pregatiti pentru orice situatie neplacuta care ar putea sa apara. Asadar iata cateva dintre obicetele care nu trebuie sa iti lipseasca niciodata din casa.

Matura.

Adevarat! Matura…De cate ori ti s-a intamplat sa scapi ceva pe jos si sa te chinui sa aduni? Poate o farfurie care s-a spart sau punga cu orez? Sunt lucruri pe care un aspirator nu le poate aspira si atunci ca sa poti curata ai nevoie de o matura.

Ac si ata.

Esti gata de plecare si un nasture s-a gandit sa iti creeze probleme? Sau poate esti deja imbracat si observi ca ti s-a descusut geaca? In momentele astea cu siguranta ai nevoie de un ac si o ata.

Fierul de calcat.

Poate iti pregatesti de seara hainele cu care urmeaza sa te imbraci a doua zi sau poate te trezesti dimineata si cand sa te imbraci observi ca toate tricourile/ camasile tale au cute..Cum rezolvi situatia? Bineinteles cu un fier de calcat.

Lumanari.

Stim cu totii ca se intampla destul de des sa ramanem fara lumina cand ne este lumea mai draga. O lanterna te ajuta cu siguranta insa cateva lumanari pe care sa le poti amplasa pe ici pe colo ca sa te poti descurca pana revine curentul sunt de mare ajutor.

Lucruri de rezerva.

In fiecare casa trebuie sa existe cateva lucruri de rezerva, cum ar fi becurile, hartia igienica sau sigurantele pentru panoul electric. Asigura-te ca ai mereu o rezerva din fiecare dintre obiectele esentiale.

Adeziv.

Cu siguranta se intampla sa ai nevoie sa iti lipesti ceva, insa daca nu ai un adeziv ( ex. super glue ) pentru a remedia problema va trebui sa faci un drum pana la magazinul din colt, iar acest lucru iti poate rapi din timpul tau.

Trusa de scule.

 Poate ca nu te pricepi la mesterit insa cu siguranta exista momente in care ai avea nevoie de un ciocan sau de o surubelnita.

Galeata.

Nu se stie niciodata cand vei avea o problema curobinetul sau cu scurgerea de la chiuveta si atunci ce vei face? Vei inunda vecinii pana cand un instalator va ajunge la tine sau vei rezolva problema temporar cu o galeata?

Trusa medicala.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa te ranesti usor si sa ai nevoie de un pansament sau niste spirt? Trusa medicala care sa cuprinda spirt, apa oxigenata, vata, tifon, foarfeca si cateva analgezice nu trebuie sa lipseasca dintr-o casa locuita permanent.

Si tu poti fi pregatit pentru orice situatie asa ca asigura-te ca nu lipsesc aceste cateva lucruri importante din casa ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *