Amenajare dormitor – 14 idei de design interior pentru dormitorul tau alb-negru

    Dormitorul este un spatiu foarte important in viata noastra, iar aspectul sau ne influenteaza calitatea somnului si implicit nivelul de odihna pe care il avem. Amenajarea dormitorului se poate face in diferite stiluri, idei de design interior pentru dormitor se gasesc peste tot, insa trebuie sa ne cunoastem pe noi, sa stim ce culori ne avantajeaza, ce culori ne fac sa ne simtim bine.

    Cu totii suntem diferiti unul fata de celalalt si modul in care ne amenajam dormitorul pentru a ne simti confortabil difera de la o persoana la alta. Culorile care ii avantajeaza pe unii ii poate dezavantaja pe altii, asadar este esential sa stim care sunt lucrurile care ne fac pe noi sa ne simtim bine pentru a ne putea amenaja un dormitor care sa ne ofere un ambient odihnitor.

   Atunci cand ne gandim la amenajarea dormitorului trebuie sa avem in vedere atat paleta de culori cat si aranjarea pieselor de mobilier astfel incat sa profitam cat mai mult de spatiul disponibil. Amenajarea dormitorului in alb si negru este o solutie pentru persoanele care iubesc aceste nonculori, care se simt bine in ambientul pe care acestea le formeaza.

    Putem amenaja destul de usor un dormitor in alb si negru pentru ca aceste culori se potrivesc de minune in orice incapere. Daca alegem sa amenajam dormitorul astfel incat sa predomine culoarea neagra trebuie sa avem un dormitor de o dimensiune mai mare pentru ca este cunoscut faptul ca negrul micsoreaza spatiul. Daca dispunem de un dormitor de dimensiuni mai reduse atunci ar trebui sa predomine culoarea alba iar culoarea neagra sa fie in plan secund.

   Iata cateva idei de amenajare a dormitorului in aceste doua culori foarte de folosite de altfel in viata de zi cu zi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *