Constructii case la cheie | 5 etape pe care trebuie sa le parcurgi

Constructia unei case necesita investitie atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere al timpului. Tot acest lung proces incepe cu dorinta de a avea propria casa si se termina cu sarbatorirea mutarii in casa noua, dar pana acolo e cale lunga si cateva etape de urmat.

1. Proiectul

      Daca ai ajuns pe pagina noastra inseamna ca ai deja un buget alocat pentru constructia casei la care visezi sau esti in curs de obtinere. Proiectul se obtine foarte simplu, apeland la un arhitect bun care sa il va face sa reflecte exact dorintele tale dar si sa se incadreze in bugetul pe care il aloci constructiei. Este foarte important ca arhitectul sa tina cont de dorintele tale pentru ca astfel totul va iesi exact asa cum iti doresti.

2. Autorizatiile

       Da, ai de obtinut niste autorizatii fara de care nu vei putea incepe constructia casei. Acestea poti sa le obtii singur depunand dosarele necesare la institutiile emitente (vezi aici de ce autorizatii ai nevoie) sau exista firme care ofera aceste servicii si scapi de timpul pierdut pe la ghisee si implicit de nervi.

3. Echipa de constructori

 Echipa cu care iti construiesti casa este foarte importanta deoarece casa o faci pentru totdeauna si nu vrei ca la final sa te trezesti ca ceva nu este in regula. Constructii de case esuate s-au mai intamplat si nu doresti sa ai ce repara dupa, asa ca cel mai bine este sa cauti o echipa careia sa ii poti vedea portofoliul dar si lucrarile aflate in derulare, astfel vei putea sa discuti si cu proprietarii care au apelat la serviciile lor. Aici te putem ajuta cu ce mai mare placere atat pe partea de constructie cat si pe partea de amenajari interioare sau exterioare pe care le executam la cheie. Putem stabili o vizionare astfel incat sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie si in plus poti face o vizita pe santierele noastre.

4. Finisajele

       Alegerea finisajelor este una destul de dificila pentru ca trebuie tinut cont atat de aspect cat si de functionalitate si durabilitate. Noi te putem indruma sa alegi materialele cu cel mai bun randament si cu cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Cat despre aspect poti vedea aici cateva idei de design exterior care se poarta in ultimii ani.

5. Mobilarea casei

Mobilarea este un pas care necesita putina imaginatie. Trebuie sa iti vizualizezi interiorul si exteriorul casei tale pentru a putea alege mobila si designul care sa te avantajeze. Poti vedea aici cateva idei de mobilier facut din paleti intregi, acest mobilier este in voga in ultimii ani, nu este nici foarte costisitor si in plus aduce si un aer aparte.

 

Odata terminate toate aceste etape casa ta este gata de locuit. Te poti muta si poti in sfarsit sa dai marea petrecere de casa noua.

Nu uita ca noi iti punem la dispozitie servicii complete de proiectare, constructii case la cheie, amenajari interioare si amenajari exterioare, motiv pentru care daca esti hotarat sa incepi cu prima etapa te asteptam la o discutie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *