Semineul din zilele noastre, 22 de seminee spectaculoase

Semineul este pentru multi dintre noi o modalitate de a infrumuseta aspectul locuintei noastre, insa in trecut semineul era o necesitate. Acesta era de fapt o constructie simpla din piatra pozitionata in mijlocul camerei in jurul careia se adunau membrii familiei pentru a se incalzi sau pentru a-si gati vanatul. Fumul era evacuat printr-o gaura facuta in tavan, insa deseori acesta se raspandea si in interior.

Mai tarziu acesta a fost imbunatatit, ajungand ca in zilele noastre sa fie adus chiar la stadiul de arta.

      Semineul modern are la baza ideea de a incalzi combinata cu aspectul vizual, astfel integrandu-se in casele noastre ca parte a designului modern. Evolutia lui de-a lungul timpului este de-a dreptul spectaculoasa, specialistii in design interior reusind sa creeze modele din ce in ce mai sofisticate care sa se integreze perfect in orice tip de amenajare atat interioara cat si exterioara.

       In prezent exista mai multe tipuri de seminee, iar in functie de design acestea pot fi:

Rustice

semineu rustic
semkneu rustic 1
semkneu rustic 2

 

 

Clasice

semineu clasic
semineu clasic 3
semineu clasic 2

Moderne

semineu modern
semineu modern 2
semineu modern 3

 

In functie de combustibilul ars exista:

                    Semineu pe lemne

Aceste seminee se integreaza foarte bine in casele din zonele de munte sau in cele cu un design rustic, dar pot fi adaptate si altor tipuri de design.

                         Semine pe gaz

 Acestea se alimenteaza direct de la reteaua de gaz si nu produc fum, sunt potrivite atat pentru zonele urbane cat si pentru cele rurale, integrandu-se perfect in orice tip de design.

                    Semineu pe etanol

 Este cel mai recent creat si este folosit in principiu pentru decorare deoarece nu are capacitatea de a incalzi foarte tare, etanolul fiind un produs derivat pur din plante, un bio-alcool sub forma de gel.

                      Semineu electric

Semineul electric este folosit doar pentru decorare deoarece nu are capacitatea de a incalzi. Avantajul acestui tip de semineu este ca se adapteaza perfect oricarui stil, atat rustic cat si clasic sau modern.

     Daca ti-a placut acest articol distribuie-l sa-l vada si prietenii tai 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *