10 modele superbe de case din lemn rotund

       Casele din lemn rotund sunt de o frumusete aparte. Designul lor rustic te duce cu gandul la copilarie, la vacanta, la zonele frumoase din tara noastra.

       Pentru a construi o casa din lemn rotund nu ai nevoie de un buget foarte mare deoarece nu necesita finisaje exterioare. Unele pot fi facute chiar si fara finisaje interioare daca alegem un design rustic pentru interiorul lor. Casa din lemn rotund (sau din busteni, asa cum li se mai spune) poate fi construita pe o fundatie sau direct pe pamant daca solul permite, iar instalatiile electrice si sanitare se executa la fel ca si cele pentru o casa clasica. Constructia unei case din busteni se realizeaza mult mai rapid decat o casa obisnuita si nu necesita o ingrijire aparte deoarece lemnul din care sunt construite este deja tratat inaintea inceperii constructiei.

       Constructorii de case din lemn rotund afirma faptul ca o astfel de casa ofera un spatiu cu un aer aerisit, sanatos, iar temperatura din interior este una constanta. Lemnul este un bun izolator, motiv pentru care nu necesita costuri mari de incalzire pe timp de iarna.

       In general, casa din lemn se potriveste mai mult zonelor rurale, zonelor de munte sau zonelor cu destinatie turistica insa acestea au inceput sa apara din ce in ce mai des si in zonele urbane. Pentru cei care au deja o casa si isi doresc o cabana la munte sau o casa de vacanta intr-o zona linistita, aceste case din lemn rotund sunt solutia ideala pentru a crea un loc de relaxare pentru a uita de agitatia din oras si de grijile cotidiene.

       Case din lemn rotund apar din ce in ce mai mult si la noi dupa ce acestea au inceput sa fie foarte apreciate in Europa. Romanii sunt din ce in ce mai interesati de astfel de locuinte din lemn, iar acest lucru se vede mai ales in zonele rurale.

       Iata 10 modele superbe de case din lemn rotund sau case din busteni, asa cum mai sunt ele cunoscute:

      AZC Construct va sta la dispozitie cu servicii complete de constructii de case din lemn rotund. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *