Dormitoare copii – idei geniale de amenajare a dormitoarelor pentru copii

Vine o vreme in viata noastra cand ne hotaram sa aducem pe lume un copil. Indiferent ca este fata sau baiat, un copil este o binecuvantare pentru parinti. Am trecut cu brio peste prima perioada din viata lui, perioada in care avea nevoie de foarte multa atentia si acum a venit vremea sa ii amenajezi un dormitor pe masura. Este timpul sa se detaseze putin de parinti, sa aiba spatiul propriu, intimitatea sa, iar pentru asta are nevoie de un o camera care sa ii starneasca creativitatea.

    Pe internet gasim sute, chiar mii de modele de dormitoare pentru copii, avem de unde sa ne inspiram, insa trebuie sa tinem cont si de atitudinea copilului, de personalitatea pe care acum incepe sa si-o dezvolte si de aceea indicat ar fi sa ii amenajam o camera care sa ii serveasca atat ca si dormitor cat si ca spatiu unde sa isi poata desfasura diferitele activitati cum ar fi temele sau activitati pentru care incepe sa dezvolte interes.

    Fie ca esti la primul copil, fie ca este fericitul parinte al mai multor copii, amenajarea unor dormitoare de copii presupune creativitate, imaginatie, folosirea culorilor pe care in general nu le folosim pentru amenajarea dormitoarelor pentru adulti sau a altor spatii, motiv pentru care trebuie sa fii atent la ceea ce ii place copilului tau.

   Indiferent ca doresti sa amenajezi un dormitor pentru fete sau unul pentru baieti, noi iti prezentam cateva idei geniale, cateva dormitoare pentru copii amenajate in mod creativ si in acelasi timp cu mult bun-gust.

  Iata care sunt acestea 🙂

            Amenajare dormitor pentru fete

         Amenajare dormitor pentru baieti

 

 

Daca ti-a placut acest articol te rugam distribuie-l sa-l vada si prietenii tai 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *