Mozaicul este la moda! 21 de idei de amenajare cu gresie si faianta mozaic

Te-ai hotarat sa iti renovezi baia sau cauti idei de amenajare a baii pentru noua ta locuinta? Atunci trebuie sa stii ca mozaicul este din nou la moda!

Gresia si faianta cu model de mozaic este folosita in conceptele de design interior pentru a accentua unele zone, pentru a scoate in evidenta unele incaperi sau pentru a adauga o nota de culoare.

Cine zice ca baia nu trebuie sa fie un loc elegant? Poti creea iluzia unei bai amenajate cu bani multi daca vei aplica faianta sau gresie cu model de mozaic cel putin pe 10% din suprafata. Poti alege sa evidentiezi chiuveta adaugand cateva placi de mozaic in spatele oglinzii sau poti trasa un brau de faianta cu model de mozaic deasupra cazii si aspectul baii se va schimba total. Daca alegi sa aplici gresie si faianta mozaic doar pe un perete sau pe o portiune din spatiu ideal ar fi ca acesta sa fie de alta culoare fata de restul gresiei si faiantei. Desigur ca poti opta pentru aceeasi culoare insa trebuie sa fii atent cand alegi sa faci aceasta combinatie. Cromatica este cea mai importanta atunci cand combinam cel putin doua culori si de aceea este bine sa folosesti culori care impreuna iti pot transforma baia intr-un loc relaxant si rafinat.  Poti alege sa plachezi intreaga baie cu mozaic insa trebuie sa stii ca acest tip de finisaj nu este tocmai ieftin, dar cu siguranta si rezultatul va fi pe masura.

Vrei sa folosesti mozaicul in amenajarea baii tale dar inca nu stii cum sa faci? Noi ti-am pregatit cateva idei de amenajare a baii cu gresie si faianta tip mozaic, speram sa iti placa cel putin un model 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *