O idee geniala de amenajare a unui apartament tip studio

Multi dintre noi ne confruntam cu spatiul restrans din apartamentele in care locuim iar cand vine vorba de amenajare ne gandim cum am putea face sa incapa toate acele lucruri de care avem nevoie intr-un spatiu atat de mic.

    Amenajarea apartamentelor de dimensiuni reduse presupune multa creativitate pentru a putea imbina utilul cu placutul atunci cand il decoram. Putem amenaja un apartament mic in diferite moduri folosindu-ne de piesele de mobilier si decoratiunile pe care le gasim in magazinele de specialitate astfel incat sa obtinem un spatiu confortabil, util si in acelasi timp incapator. Este greu, intr-adevar, dar nu imposibil. Designul interior este o arta si are capacitatea de a infrumuseta orice spatiu. Amenajarea unui apartament mic trebuie facuta in asa fel incat sa nu simtim lipsa spatiului, sa nu ne incomodeze piesele de mobilier si mai ales sa ne faca sa ne simtim „acasa”.

     Apartamentul pe care vi-l prezentam in acest articol iti lasa impresia ca este de fapt o singura camera, insa cu ajutorul pieselor de mobilier designerul a reusit sa il amenajeze in asa fel incat sa delimiteze fiecare zona in parte pentru a creea iluzia mai multor incaperi.

Este absolut genial ce a reusit sa faca dintr-o singura camera:

Ti-a placut acest articol? Lasa-ne parerea ta intr-un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *