10 case de dimensiuni reduse pe care le poti cumpara de pe Amazon

1. Te-ai hotarat sa iti construiesti o casa de vacanta in locul tau preferat? Aceasta casa de 23 de metri patrati este ideala pentru a gazdui toata familia pe perioada concediului. Va trebui insa sa iei in calcul adaugarea izolatiei in cazul in care locul tau preferat este intr-o zona rece.

  2.  Aceasta locuinta de 30 de metri patrati dispune de: un dormitor, dus, toaleta, chiuveta, chicineta, zona de living, incalzire si aer conditionat. Dar cea mai buna parte ar putea fi usile franceze fermecatoare, care permit luminii naturale sa patrunda in interior.

 

      3. Aceasta casa nu dispune de izolare, va trebui sa o faceti separat insa este o casa foarte incapatoare (66 de metri patrati la parter, respectiv 37 de metri patrati la etaj). Ea va ofera intimitatea pe care o puteti avea intr-o locuinta obisnuita, fiind perfecta atat pentru locuit permanent cat si pentru casa de vacanta.

 

     4. Casa aceasta de 37 mp cu un singur dormitor si o baie este formidabila. Cu siguranta va veti petrece o mare parte din timp pe acest pridvor dragut care este pur si simplu irezistibil.

 

    5. Te vezi deja in concediu la munte, sau de ce nu, la mare? Aceasta casa mica este tot ce ai nevoie pentru o relaxare si un concediu in care sa iti incarci bateriile.

 

 

 

      6. Cu o camera de zi spatioasa, chicineta, baie si veranda, vei avea suficient spatiu pentru tine si familia ta sau prietenii apropiati.

      7. Acest bungalou cu un dormitor si o baie are tot ce ai nevoie pentru a crea o casa de vacanta confortabila de 37 de metri patrati în zona ta de evadare.

 

 8. Nu-i asa ca e superba? Asta spun si cei care o vad pentru prima data urmand ca mai apoi sa se indragosteasca de ea.

 

9. Aceasta cabana  de 42 de metri patrati, acoperita cu panouri frumoase de molid nordic, ofera o baie spatioasa si un dormitor incapator.

 

10. Va trebui sa ii adaugi instalatii sanitare acestei case in stil hambar pentru a o face locuibila, dar credem ca aceasta frumusete cu mansarda merita un pic de munca suplimentara.

Daca ti-a placut acest articol distribuie-l sa-l vada si prietenii tai 🙂

Iar daca vreodata te hotarasti sa iti achizitionezi o astfel de casa sa stii ca iti stam la dispozitie cu servicii de izolare sau executie de instalatii electrice si sanitare.

sursa: countryliving

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *