O casa cocheta de doar 73 metri patrati utili – proiecte case

    Continuand seria noastra de proiecte de case, astazi dorim sa va prezentam o casuta cocheta de aproximativ 73 de mp utili.

    Acest proiect de casa este conceput astfel incat o familie cu unul sau doi copii sa poata trai linistiti avand suficient spatiu pentru activitatile de zi cu zi.

    Casa are o forma simpla, compacta si este construita pe un plan dreptunghiular. Mansarda dispune de un acoperis dreptunghiular. Materialele moderne folosite, culorile, designul ferestrelor si tencuiala decorativa accentuează stilul contemporan al casei.

Acest proiect de casa cu mansarda inalta este gandit in ideea a folosi tot spatiul pe care casa il ofera, la mansarda avand loc suficient cele 3 dormitoare si o baie.

    Cererea de astfel de proiecte de case este din ce in ce mai mare datorita simplitatii, designului armonios dar si a utilitatii lor. Forma compacta si designul simplu al cladirii vor permite o constructie rapida si ieftina.

    La parter casa dispune de o bucatarie de aproximativ 6 mp, un living de aproximativ 23 mp, o baie de serviciu de cca 1,5 mp, camera centralei de aproximativ 5 mp, un hol de cca 5 mp, casa scarii si o terasa exterioara.

     La mansarda casa dispune de doua dormitoare de ~ 10 mp fiecare, amandoua beneficiind de cate un balcon, un dormitor de ~11.5 mp si o baie mare de ~6.5mp plus casa scarii.

   Acest proiect de casa nu include garajul, insa este o casuta draguta, simpla dar eleganta ce ofera spatiul perfect pentru amenajarea unui camin confortabil.

   Casa se potriveste perfect in orice imprejurimi si este potrivita pentru un teren foarte ingust, cu o latime de peste 16 metri.

 O casa cocheta de doar 73 mp utili - proiecte case
O casa cocheta de doar 73 mp utili – proiecte case
 O casa cocheta de doar 73 mp utili - proiecte case
O casa cocheta de doar 73 mp utili – proiecte case

 

Alte detalii despre acest proiect de casa:

Cubatura: 317 m3
Suprafata construita: 57,48 m2 (cu arcade: 68,03 m2)
Suprafata totala: 93,46 m2
Suprafata neta: 72,30 m2
Suprafata acoperisului: 105,52 m2
Panta ascendenta: 40 grade
Inaltimea cladirii: 7,42 m (7,62 m cu fundatie)
Latimea cladirii: 7,30 m
Durata cladirii: 7,90 m
Latimea parcelei minime: 15,03 m
Lungimea parcelei minime: 16,60 m
Inaltimea camerelor: 2,6 m

Speram ca v-a placut acest proiect de casa cu mansarda inalta si nu uitati ca echipa AZC Construct va sta la dispozitie cu servicii complete de constructii case atat la rosu cat si la cheie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *