Idei superbe de amenajari interioare pentru casele din lemn

       Casele din lemn au devenit foarte populare in ultima perioada motiv pentru care tot mai multi oameni doresc sa aiba o astfel de casa. Amenajarea unei case din lemn se poate face destul de usor insa necesita o imaginatie bogata. Fie ca vorbim de o cabana din lemn, fie ca vorbim de o casa din lemn pentru locuit permanent, atmosfera pe care acesta ti-o ofera este una unica.

       Deoarece nu necesita finisaje interioare complexe, cand vorbim de case din lemn si amenajarea lor interioara ne gandim la mobilarea si amenajarea spatiului din interior.

      Mai jos dorim sa va prezentam cateva idei de amenajari interioare a unor case din lemn (living, bucatarie, dormitor si baie).

         Amenajarea livingului unei case din lemn

 Iata cateva idei de amenajare a livingului dintr-o astfel de casa:

                         Amenajarea bucatariei

Bucataria din interiorul unei case din lemn iti ofera un aer rustic, confortabil.

      Amenajarea baii

Baia este un loc care trebuie sa iti ofere o atmosfera placuta, relaxanta si de aceea baile din interiorul caselor din lemn au aceste calitati.

       Cum ar trebui sa arate dormitorul unei case din lemn?

        Dormitorul dintr-o casa din lemn ne duce cu gandul la copilarie, la concediu sau la un loc plin de liniste. Iata cateva idei de design interior pentru un dormitor dintr-o casa din lemn:

Acum ca ati vazut aceste idei de amenajare a unei case din lemn speram ca ati gasit in acest articol cel putin o idee de design care sa va placa 🙂

Modele de case din lemn si cabane din lemn puteti vedea aici.

Un comentariu la „Idei superbe de amenajari interioare pentru casele din lemn

  1. Pingback: Tavan fals din rigips | 20 de modele interesante | azc.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *