Vechea strecuratoare se poate transforma usor intr-un ghiveci pentru flori:

     Pentru a obtine un ghiveci interesant pentru flori aveti nevoie de o strecuratoare si un ghem de sfoara subtire. Ideal ar fi sa folositi strecuratoarea cea veche dar puteti folosi si una noua.

     In interiorul ei adaugati pamant pentru flori, muschi sau licheni si apoi floarea preferata. Infasurati sfoara in jurul manerelor pana cand acestea sunt acoperite pentru a obtine un design aparte apoi pentru mai multa rezistenta puteti lega de fiecare maner cate 6 fire de sfoara (3 cu3) pe care le innodati la capat. Lungimea o alegeti in functie de locul unde acestea vor fi atarnate.  Pentru un design special puteti lega mai multe fire de ata de manerul strecuratoarei pe care apoi sa le impletiti sau sa le infasurati sau puteti folosi sfoara colorata.

      Puteti, de asemenea, sa vopsiti si strecuratoarea cu ajutorul unui spray colorant care se gaseste la orice magazin de produse destinate gospodariei.

     Tot ce va ramane de facut este sa pozitionati ghiveciul nou in locul dorit si sa va bucurati de fumusetea lui dar si a florii din interior.

Daca v-a placut articolul, va rugam sa il distribuiti 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *