Un cuplu a construit o casa de vacanta adorabila de 8 mp cu 700 de dolari

      Chiar cand credeam ca am vazut cele mai frumoase case de dimensiuni reduse am descoperit acest cuplu care a creat o casa de vacanta uimitoare.

      Fotograful Alla Ponomareva si sotul ei, Garrett, au construit aceasta minunatie de casa de vacanta de dimensiuni mici dupa modelul casei lor din Missoula, Montana.

     Constructorul de case Derek „Deek” Diedricksen, care a proiectat planurile originale, si-a construit versiunea pentru 1.200 de dolari, dar Alla a reusit sa reduca costul casei ei de pana la 700 de dolari prin folosirea materialelor reciclabile, inclusiv cadrele ferestrelor.

Ana spune ca a reusit sa creeze aceasta frumusete de casa in aproximativ 3 saptamani si ca ceea ce ii place cel mai mult este unul dintre peretii casei care este mobil si care ofera iluzia de mai mult spatiu si oferindu-i un farmec aparte.

      De asemenea peretele mobil este transparent permitandu-i luminii naturale sa patrunda lejer in interior chiar si atunci cand este inchis.

      In interiorul acestei case mici se afla doua paturi de o persoana pozitionate de-a lungul peretilor dar care pot fi apropiate pentru a crea un loc numai bun de dormit. Casa nu dispune de apa curenta sau baie, deci tanarul cuplu va trebui sa foloseasca o toaleta in aer liber si un dus solar portabil. In schimb este dotata cu o priza cu energie solara. Alla spera ca oaspetii sai se vor putea „bucura de vizionarea stelelor pe timp de noapte”, in timp ce savureaza o bautura delicioasa.

Cu o asemenea casa de vacanta cu siguranta vor avea parte numai de concedii frumoase si relaxante in aer liber!

Daca iti plac articolele noastre da-ne un share 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *