Stiai ca poti face o casa din paleti?

             Cautand pe internet idei de case am gasit o idee geniala despre cum sa iti faci o casa doar din paleti. Bineinteles ca aceasta nu este o casa obisnuita, pentru locuit permanent. Cel mai probabil, o putem folosi ca si casa de vacanta. De asemenea, poate ca tehnologia si creativitatea va evolua atat de mult incat in viitor vom vedea case din paleti construite astfel incat sa ofere toate conditiile necesare traiului de zi cu zi.

      Conceptul a fost creat echipa de designeri I-Beam Design in scopul gazduirii temporare a refugiatilor din Kosovo.

      Ceea ce face ca aceasta casa sa fie speciala este faptul ca oricine o poate construi in aproximativ doua zile si cu investitii minime.

              Daca ai nevoie de idei de case ieftine acest concept este unul dintre ele, un concept ce iti ofera ideea de casa realizata cu sume infime de bani.

       O casa din paleti este o casa simpla. O casa care poate fi construita dupa forma si necesitatile fiecaruia. Interiorul se poate compartimenta dupa bunul plac astfel incat aceasta sa aibe inclusiv bucatarie, baie, living sau dormitor. Posibilitatile sunt multe, ideile si mai multe, ramane sa alefi exact cum sa arate si ce functionalitati sa aibe.

        Exteriorul casei poate fi placat cu policarbonat sau prelate. Totul tine de imaginatie.

          Interiorul dintr-o casa din paleti poate fi amenajat in diferite stiluri. Se pot folosi diverse decoratiuni, chiar si materiale reciclabile pentru a obtine o casa cu bani putini.

           Idei de case ieftine se gasesc, insa recunoaste ca aceasta idee este geniala.

           Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *