Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe

 

Rigipsul sau gips-cartonul, este un material din care se pot face atat tavane false cat si tavane casetate sau decoratiuni cum ar fi scafe, rafturi etc.

     Un tavan fals din rigips este folosit in special pentru decorarea camerelor. Se foloseste pentru a aduce un plus de frumusete incaperii in care este montat.  De asemenea, este folosit pentru a micsora inaltimea camerelor sau pentru izolatie.

     Un tavan fals nu este atat de greu de montat. Putin mai greu de executat sunt modele sau scafele. Cele care se doresc facute din rigips deoarece necesita indemanare, cunoastere si experienta. Nu oricine poate face un astfel de tavan. De ce i se spune tavan fals? Deoarece, practic,  acesta este un al doilea tavan, montat sub cel cel clasic in diferite situatii. Placile de gips carton se fixeaza cu ajutorul unor profile dupa care se finiseaza pentru a ajunge la modelul dorit. Un meserias experimentat va stii sa iti construiasca un tavan fals exact dupa modelul pe care il doresti, asa ce sfatul nostru este sa apelezi la profesionisti daca vrei ca rezultatul sa fie exact pe gustul tau.

     Iata cateva modele uimitoare de tavan fals care cu siguranta iti vor placea:

Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe Tavan fals din rigips – 20 de modele superbe

Daca ti-a placut acest articol te rugam sa il distribui 🙂

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *